Våra referensobjekt

Se ett urval av våra referenser för restaurang-och storkök nedan. Vi är oerhört stolta och hedrade över alla våra kunder och de projekt som vi levererat sedan 1997. Vi har varit delaktiga i alltfrån Espressohouse, Redfellas, Salads & Smoothies, O'Learys, Kockeriet och Atmosfär till helhetslösningar på ICA. 

Sjöö  l Restaurang

Raw Food House l Restaurang

Salad & Sushi l Sushi -och Salladsbar

Atmosfär l Restaurang

Salads & Smoothies  l  Salladsbar

St Jakobs  l Stenugnsbageri

Sushi Rebellion l Sushirestaurang

Kockeriet  l Restaurang

Beach referensobjekt Repro

Beach l Restaurang

THe JK's  l Restaurang, Delikatess & Bar

Chocolaterian Båstad l  Bistro & Bageri

Paul Taylor Lanthandel l Restaurang & butik

Vibliotek l Restaurang och bar

Sankt Thomas  l  Katolska Kyrkan

Kockum Fritid l Restaurang

Limhamns Glassmejeri  l Glasscafé

Sagt om oss


”Sedan jag startade min första restaurang för 17 år sedan har samarbetet med Repro fungerat utmärkt i alla avseenden. Den stora expertis och service jag upplevt gör Repro till en heltäckande leverantör, med rätt maskiner på rätt plats och till rätt pris, vare sig det gäller större projekt eller mindre lösningar.”


Tareq Taylor, Restaurang Kockeriet,

Gourmetkrögare och TV-kock


 

” Repro har med sin breda kunskap varit med hela vägen i planeringen. De har fungerat som ett bollplank med viktig input för den funktionella helheten. Inget lämnas halvfärdigt; allting blir grundligt ordnat med ett duktigt team av servicetekniker. Dessutom upplever jag stort värde för pengarna med tekniska lösningar och kvalitetsprodukter som sparar arbete och pengar i längden!”

Fredrik Grankvist, Restaurang Kockum Fritid


 

”Helt fantastisk service av hela Repro-gänget i kombination med entusiastiska ägare. Oslagbar konstellation! Vi kommer att fortsätta att handla här och vi rekommenderar Repro varmt till alla som är intresserade av restaurangmaskiner.”


Gebro Togan, Jolla Chokladmakarna