Planering av restaurangkök

Från idé till färdigt koncept
På Repro vill vi att våra kunder ska känna sig trygga med att anlita oss. Tack vare vår gedigna kunskap vet vi vad som fungerar i praktiken när det kommer till planering av restaurangkök. Vi är med under hela processens gång och, naturligtvis, vi levererar ett slutresultat som stämmer överens med förväntningarna.


 • Vi ser tillsammans med kunden över idéer, önskemål och förutsättningar. Dessutom gör vi en ekonomisk kalkyl för att se om det är lönsamt.

• Idéer börjar ta form. Vi tar fram ritningar och diskuterar praktiska och tekniska lösningar. Projekteringsbiten är A och O, ett storkök måste fungera optimalt och funktionerna är avgörande.

• Nu påbörjas bygget och vi sätter upp en tidsplan. Under byggprocessen ser vi till att hålla en öppen dialog till kunden, för att säkerställa ett optimalt resultat.

• Avslut och överlämning. Nu är allt klart! Men självklart finns vi tillgängliga för både service och underhåll. Du vet väl att vi erbjuder serviceavtal?

Vill du veta mer? Kontakta oss!


Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.