Vi levererar restaurangutrustning och helhetslösningar till ditt professionella kök 

Repro startades 1997 och projekterar idag all typ av restaurangutrustning inom storkök, café, konditori, pizzeria och förbutik. Kompetens och engagemang är ledord för oss och grunden för den totala kvalitén.

Vi planerar, levererar och bygger kompletta kök och inredningar över hela Sverige. Tillsammans med våra noggrant utvalda leverantörer och samarbetspartners bildar vi en stark enhet som ger oss möjligheter till unika och kostnadseffektiva lösningar anpassade efter varje enskild kunds speciella förutsättningar. I vår utställning finner ni ett brett sortiment av restaurangutrustning och den miljö som passar er verksamhet.  Här finns allt från kylskåp, espressomaskiner, stekbord och pizzaugn till vår unika glassakademi, där du hittar allt som behövs för egentillverkning av glass. 

Vår spetskompetens finns inom inom flöde, design och utformning. Tillsammans med vår stora produktkännedom och långa erfarenhet inom restaurangutrustning är vi en gedigen samarbetspartner, även efter köpet! 

Kortfattat innebär ett samarbete med Repro:

  • Unik kunskap & produktkännedom
  • Erfarenhet & engagemang
  • Helhetslösningar
  • Utställning & akademi
  • Expertis & rådgivning
  • Servicetjänster

Välkommen till oss!

Vi vill erbjuda


våra kunder ett kunnande som ligger i frontlinjen. En viktig aktivitet för oss att hålla oss a jour med såväl Svenska såsom Europeiska trender samt tekniskt kunnande. Vi är frekventa besökare på olika mässor i Europa och har ett nära samarbete med inredningsspecialister. För oss är varje lösning unik och vi strävar efter att ta fram nya lösningar anpassade efter varje enskild kunds speciella förutsättningar.

Tillsammans med våra noggrant utvalda leverantörer och samarbetspartners bildar vi en stark enhet som ger oss möjligheter till unika och kostnadseffektiva lösningar för våra kunder. Vi värnar om våra relationer och är er partner även efter köpet. Vi har en egen serviceavdelning med auktoriserade servicetekniker som hjälper er med såväl nyinstallation som reparation.

Vårt mål


Är att varje leverans ska ske i rätt tid, till konkurrenskraftigt pris, samt vara en bra referens.

Att tillhandahålla produkter och tjänster som väl motsvarar kundernas behov och förväntningar.

Kompetens, engagemang och personligt ansvar hos varje medarbetare är grunden för den totala kvaliteten.

Referensobjekt


Vi är oerhörd stolta och hedrade över alla våra kunder och de lösningar vi levererat sedan 1997. Vi har varit delaktiga i alltifrån Espressohouse, Barista, Redfellas, Sallads & Smoothies, O´Learys, Stars and Stripes till helhetslösningar på ICA. Sist men inte minst så är vi oerhörd stolta över vår GLASSAKADEMI där vi under årens lopp haft mer eller mindre alla glasstillverkare i Sverige på besök för att utveckla sitt hantverk, eller medverkat på en inspirationsdag. Stort tack till alla våra ”glass-kunder” för att vi fick förtroendet att leverera glassutrustning - från Björns Konditori i Vellinge, Stikkinikki i Stockholm, Ölands Choklad, ända upp till Åre Bageri där alla valde glassfrysare från Valmar.

Läs mer om våra referensobjekt här